Troika Interieur

Vijverlaan 2

6881 HJ Velp

026-3619234Troika Interieur geeft interieur advies vanuit meubelzaak in Arnhem, meubelwinkel Nijmegen, meubelzaak Ede, Apeldoorn e.o. !

De medewerkers van Troika Interieur geven u graag persoonlijk advies bij het kiezen van een nieuw interieur. Of het nu gaat om een nieuwe bank, gordijnen of andere interieur elementen: wij laten u zien hoe u op een eenvoudige maar stijlvolle manier een gezellige sfeer kunt creëren.

Bij dit advies zijn natuurlijk de wensen van u als klant altijd het uitgangspunt. Wij maken een afspraak bij u thuis in Arnhem e.o. en proberen in samenspraak met u creatieve ideeën aan te dragen. Indien wenselijk kunnen wij daarna een interieurtekening maken.

Naast  interieur advies vanuit de zaak en thuis is het mogelijk om samen met u showrooms van verschillende meubelleveranciers te bezoeken. Wij weken veel vanuit de showroom van Hofstede-Raanhuis in Renkum. Wij zijn op maandag vaak aanwezig op Het ETC in Culemborg of het Home Trade Centre in Nieuwegein.

Ons uitgangspunt is dat u als klant zich happy moet gaan voelen in uw nieuwe interieur !

Cartel Living, Hofstede-Raanhuis, BAAN meubelen, Van Besouw, Dazzling by van Buuren, De Munk Carpets,  Jab Anstoetz,  Metropole by BAAN, H.E. Design, Perletta Carpets.